Search
Close this search box.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 11 19 69. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 19 69

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White is een handige toevoeging aan elke keuken. Met zijn compacte formaat en inhoud van 12 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor kleine huishoudens. De binnenemmer met sleuven zorgt ervoor dat een volle vuilniszak niet vacuüm zuigt, waardoor het verwijderen van afval een eenvoudige taak wordt. De metalen deksel sluit geruisloos en zorgt voor een reukdichte afsluiting, waardoor onaangename geuren in de prullenbak blijven. Dankzij de anti-slipvoetjes onder de rand en het pedaal blijft de pedaalemmer stevig op zijn plaats, zelfs op gladde tegelvloeren. Deze prullenbak is gemaakt van hoogwaardig metaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Brabantia biedt zelfs 10 jaar garantie op je aankoop, zodat je zeker kunt zijn van langdurig plezier. Om het gebruiksgemak te vergroten, kun je deze prullenbak combineren met de Brabantia afvalzakken code X. Hierdoor past de zak perfect in de binnenemmer en wordt het verwijderen van afval nog eenvoudiger. Met zijn stijlvolle design en praktische functies is de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White de ideale keuze voor een opgeruimde keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 12 liter is hij geschikt voor op je bureau. Je opent de deksel met je voet, waardoor je vingerafdrukken voorkomt. De deksel sluit geluidloos, waardoor je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenbak, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals