Search
Close this search box.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 208560. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

208560

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown is de perfecte toevoeging aan elke keuken. Met zijn handige binnenemmer met sleuven, voorkomt deze prullenbak dat een volle vuilniszak vacuüm zuigt. Met een compact formaat en een inhoud van 12 liter is deze afvalemmer ideaal voor kleine huishoudens van 2 personen. De metalen deksel sluit geruisloos en zorgt voor een reukdichte afsluiting, waardoor nare geurtjes worden ingesloten. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van anti-slipvoetjes onder de rand en het pedaal, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op een gladde tegelvloer. Deze prullenbak is gemaakt van hoogwaardig metaal en Brabantia biedt maar liefst 10 jaar garantie op je aankoop, waardoor je verzekerd bent van langdurig plezier. Om het gebruiksgemak te vergroten, kun je deze afvalemmer gebruiken met de speciale Brabantia afvalzakken code X. Kortom, de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl, waardoor het een must-have is voor elke keuken.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 12 liter en is daarom erg geschikt voor naast je bureau. Je opent de deksel door op het pedaal te drukken met je voet, zodat je je handen vrij hebt en geen last hebt van vingerafdrukken. De deksel sluit geluidloos, zodat je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, wat betekent dat je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals