Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is jouw prullenbak direct klaar voor gebruik dankzij de meegeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak is perfect geschikt voor een groot huishouden vanwege de ruime inhoud. Het openen van de prullenbak is een fluitje van een cent dankzij het Soft Touch systeem, waarbij een lichte aanraking op de deksel voldoende is. De binnenemmer kan eenvoudig uit de bak worden gehaald, waardoor je snel de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Nooit meer afval naast de bak, dankzij de grote opening. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Bovendien kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen dankzij de handvatten. Dus zelfs als je hem even buiten wilt zetten om te luchten, is dat geen enkel probleem. Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) haal je niet alleen een functionele prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke witte kleur past perfect in elke keuken of woonkamer. Geniet van het gemak en de kwaliteit die deze prullenbak biedt, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een opgeruimde en schone omgeving.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, want je krijgt er 120 bij deze prullenbak. De prullenbak heeft een capaciteit van 60 liter en is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Door zijn grote formaat neemt de prullenbak redelijk veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals