Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) ben je direct klaar om je prullenbak te gebruiken, dankzij de meegeleverde vuilniszakken. De prullenbak heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat vette vingerafdrukken niet langer zichtbaar zijn. Hierdoor blijft je prullenbak er altijd schoon en mooi uitzien, zelfs tijdens gebruik. Met een ruime inhoud van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot huishouden. Het openen van de prullenbak is eenvoudig dankzij het Soft Touch systeem. Een lichte aanraking op de deksel is genoeg om hem te openen. Daarnaast is de binnenemmer gemakkelijk uit de bak te halen, zodat je de vuilniszak snel kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Het grote voordeel van deze prullenbak is dat je afval niet meer naast de bak belandt, dankzij de grote opening. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Kortom, met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) haal je een praktische en stijlvolle prullenbak in huis die perfect past bij een druk huishouden.

Pluspunten
  • Je neemt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, want bij deze prullenbak krijg je 120 zakken. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kan de prullenbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst.

Minpunten
  • De prullenbak neemt redelijk veel ruimte in beslag vanwege zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals