Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 223082. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

223082

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof is de ideale prullenbak voor een groot huishouden. Met een inhoud van 60 liter is er voldoende ruimte om al het afval op te bergen. Maar wat deze prullenbak echt bijzonder maakt, is de Vingerafdruk Proof coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat vette vingerafdrukken niet meer zichtbaar zijn op de prullenbak. Zo blijft je prullenbak er altijd mooi en schoon uitzien, zelfs als je hem dagelijks gebruikt. Het openen van de prullenbak is ook erg gemakkelijk dankzij het Brabantia Soft Touch Systeem. Met een lichte druk op de deksel gaat deze moeiteloos open. Daarnaast heeft de prullenbak een grote opening, waardoor je gemakkelijk al het afval kunt legen, zelfs als het bijvoorbeeld afkomstig is van een stoffer en blik. Hierdoor belandt er geen afval naast de prullenbak en blijft je keuken of andere ruimte altijd netjes en opgeruimd. Bij de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof worden ook nog eens afvalzakken code M meegeleverd. Zo heb je direct het juiste formaat vuilniszakken bij de hand en is de prullenbak meteen klaar voor gebruik. Deze prullenbak combineert dus niet alleen functionaliteit en gebruiksgemak, maar ook een stijlvol design dat perfect past in ieder modern interieur.

Pluspunten
  • De prullenbak heeft een inhoud van 60 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de vierkante vorm kan de prullenbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Met de uitneembare binnenemmers zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • In deze prullenbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals