Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) heb je gelijk alles wat je nodig hebt om je prullenbak te gebruiken. Deze prullenbak is perfect voor een groot huishouden, dankzij de ruime inhoud. Met een lichte aanraking op de deksel opent de prullenbak gemakkelijk dankzij het Soft Touch systeem. De binnenemmer kan eenvoudig uit de bak gehaald worden, waardoor je snel de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Met de grote opening voorkom je dat je afval naast de bak belandt. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Bovendien kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen dankzij de handvatten, bijvoorbeeld als je hem even buiten wilt zetten om te luchten. Dankzij de meegeleverde vuilniszakken hoef je niet op zoek naar de juiste maat en kun je gelijk aan de slag met je nieuwe prullenbak. Met maar liefst 120 stuks kun je voorlopig vooruit. De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De platinum kleur geeft een moderne uitstraling aan je keuken of kantoor. Door de duurzame materialen gaat deze prullenbak lang mee en is hij een milieuvriendelijke keuze. Met zijn elegante ontwerp en praktische functies is deze prullenbak een must-have voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar binnen, want je krijgt 120 zakken bij deze afvalbak. Met een capaciteit van 60 liter is de afvalbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de afvalbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Vanwege het grote formaat neemt de prullenbak redelijk veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals