Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 42 48. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 48

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green is de perfecte afvalbak voor een groot gezin. Met zijn ruime formaat biedt hij voldoende capaciteit voor al je afval. Het unieke Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je de deksel met slechts een lichte druk kunt openen. Geen gedoe meer met handmatig openen van de prullenbak, maar gewoon een simpele aanraking en de deksel gaat soepel omhoog. Wat deze prullenbak echt handig maakt, is de uitneembare binnenemmer. Hierdoor kun je de prullenbak eenvoudig schoonmaken en de vuilniszak snel en makkelijk vervangen. Geen gedoe met knoeien of vieze handen meer! Daarnaast heeft de Brabantia Bo Touch Bin een grote opening, waardoor je zelfs een stoffer en blik in z'n geheel in de prullenbak kunt legen. Ondanks zijn formaat is deze prullenbak gemakkelijk te verplaatsen dankzij de stevige handvatten. Dus als je de prullenbak wilt verplaatsen naar een andere ruimte, is dat zo gedaan. De prullenbak heeft een hoogte van 65,6 cm en wordt geleverd met de bijpassende afvalzakken code M. Kies voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green en geniet van een praktische en stijlvolle oplossing voor al je afval!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kan de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Met de verwijderbare binnenemmers kun je ze gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je gebruikt alleen de Brabantia vuilniszakken in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals