Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) heb je meteen een gebruiksklare prullenbak dankzij de meegeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak is perfect geschikt voor een groot huishouden vanwege de ruime inhoud. Met een lichte aanraking op de deksel opent de prullenbak gemakkelijk dankzij het Soft Touch systeem. Je kunt de binnenemmer eenvoudig uit de bak halen, waardoor je snel de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Dankzij de grote opening blijft je afval niet meer naast de bak liggen. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Bovendien kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen dankzij de handvatten, bijvoorbeeld als je hem even buiten wilt zetten om te luchten. De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn mineral concrete grey kleur past hij perfect in ieder interieur. De prullenbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor duurzaam en stevig. Het moderne design en de strakke lijnen geven een eigentijdse uitstraling aan je keuken of woonkamer. Bovendien is deze prullenbak van Brabantia voorzien van een handige anti-slip bodem, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan. Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt behoorlijk wat ruimte in beslag vanwege zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals