Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) heb je gelijk alles wat je nodig hebt om je prullenbak in gebruik te nemen. Deze prullenbak is perfect voor een groot huishouden vanwege de ruime inhoud. Met het Soft Touch systeem open je de prullenbak moeiteloos met een lichte aanraking op de deksel. De binnenemmer is eenvoudig uit de bak te halen, zodat je snel de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Met de grote opening van deze prullenbak belandt je afval niet langer naast de bak. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Bovendien heeft de prullenbak handvatten, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kunt hem zelfs even buiten zetten om te luchten. Met de meegeleverde vuilniszakken kun je direct aan de slag en hoef je niet apart nog vuilniszakken te kopen. Kortom, de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) is de ideale prullenbak voor een groot huishouden, met handige functies en het gemak van meegeleverde vuilniszakken.

Pluspunten
  • Je neemt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze vuilnisbak. Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De prullenbak neemt behoorlijk wat ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals