Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138485. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) ben je direct klaar om je afval op te vangen, dankzij de meegeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak maakt het heel eenvoudig om afval te scheiden dankzij de 2 aparte binnenemmers. Met een totale inhoud van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De 2 binnenemmers van 30 liter zijn afzonderlijk uit de bak te halen, waardoor je de vuilniszakken apart kunt vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoon kunt maken. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de prullenbak met slechts een lichte druk op de deksel. Daarnaast heeft deze prullenbak een rechthoekige vorm, waardoor je hem gemakkelijk tegen de muur of in een hoek kunt plaatsen zonder dat hij in de weg staat. De prullenbak heeft een strakke witte kleur die perfect past in elke keuken of woonkamer. Met de 120 meegeleverde vuilniszakken hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over het kopen van nieuwe zakken. Kortom, de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is de ideale prullenbak voor een gezin dat graag afval wil scheiden op een stijlvolle en praktische manier.

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Door de grote omvang neemt de prullenbak behoorlijk wat ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals