Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 221408. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221408

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White maakt het scheiden van afval wel heel eenvoudig. Met een totaal volume van 60 liter is deze prullenbak perfect voor grote gezinnen. De twee binnenemmers van elk 30 liter kunnen afzonderlijk van elkaar uit de bak worden gehaald. Op deze manier kunt u de vuilniszakken apart vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoonmaken. Met het Soft Touch systeem van Brabantia opent u de prullenbak met een lichte druk op het deksel. Dankzij de rechthoekige vorm kunt u de prullenbak tegen de muur of in een hoek plaatsen, zodat deze niet in de weg staat. De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White biedt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl. Met zijn strakke design en witte kleur past deze prullenbak perfect in elke moderne keuken of woonkamer. Bovendien is de prullenbak voorzien van een fingerprint-proof coating, waardoor vingerafdrukken en vlekken geen kans krijgen. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de prullenbak jarenlang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met zijn inhoud van 60 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al uw afval, zonder dat u constant de vuilniszak hoeft te vervangen. Kortom, de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White is de ideale prullenbak voor gezinnen die op zoek zijn naar gemak, stijl en duurzaamheid.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze prullenbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals