Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 221422. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221422

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof is de ideale prullenbak voor een groot huishouden. Met zijn unieke vingerafdrukbestendige deksel hoef je je geen zorgen meer te maken over vette vingerafdrukken die het uiterlijk van de prullenbak verstoren. Deze prullenbak is ontworpen om door meerdere mensen tegelijkertijd te worden gebruikt, waardoor het perfect is voor drukke huishoudens. Het Soft Touch systeem van Brabantia maakt het openen van de deksel een fluitje van een cent. Met slechts een zacht tikje gaat de deksel gemakkelijk open, zonder enige moeite. Bovendien maakt het unieke ontwerp van de prullenbak het scheiden van afval eenvoudig. Met de 2 aparte binnenemmers kun je gemakkelijk verschillende soorten afval scheiden. De binnenemmers kunnen afzonderlijk worden vervangen en kunnen eenvoudig uit de prullenbak worden gehaald, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Naast zijn functionaliteit is de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken of kantoorruimte. Het roestvrijstalen ontwerp geeft een moderne uitstraling en past perfect bij elk interieur. Met een inhoud van 30 liter per binnenemmer biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al je afval. Aarzel niet langer en geniet van het gemak en de stijl van de Brabantia Bo Touch Bin.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze prullenbak hanteer je enkel de Brabantia vuilniszakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals