Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138485. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) ben je in één klap klaar om je afval op te vangen, dankzij de meegeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak maakt het scheiden van afval een fluitje van een cent dankzij de 2 aparte binnenemmers. Met een totale inhoud van maar liefst 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De 2 binnenemmers van elk 30 liter kunnen afzonderlijk worden verwijderd, zodat je de vuilniszakken apart kunt vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoon kunt maken. Met het Soft Touch-systeem van Brabantia open je de prullenbak met een lichte druk op de deksel. Bovendien heeft deze prullenbak een rechthoekige vorm, waardoor hij perfect tegen de muur of in een hoek kan worden geplaatst, zodat hij niet in de weg staat. De platinumkleur geeft de prullenbak een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past in elke keuken of bijkeuken. Kortom, met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) ben je niet alleen milieubewust bezig door afval te scheiden, maar heb je ook een praktische en mooie oplossing voor het verzamelen van afval in huis.

Pluspunten
  • Je neemt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, want je ontvangt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De afvalbak neemt redelijk veel ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals