Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 221521. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221521

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

De Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 2 x 30 liter Platinum is de perfecte oplossing voor gezinnen die hun afval willen scheiden op een eenvoudige en efficiënte manier. Met een totale capaciteit van 60 liter is deze prullenbak groot genoeg om aan de behoeften van een groot gezin te voldoen. De afvalemmer is voorzien van twee afzonderlijke binnenemmers van elk 30 liter, die eenvoudig uit de bak kunnen worden verwijderd. Hierdoor kunt u de vuilniszakken afzonderlijk vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoonmaken. Een van de unieke kenmerken van de Brabantia Bo Touch Bin is het Soft Touch systeem. Met een lichte druk op de deksel opent de prullenbak zonder enige moeite. Geen gedoe meer met het openen van deksels met je handen vol afval! Bovendien heeft deze afvalemmer een rechthoekige vorm, waardoor hij perfect tegen de muur of in een hoek kan worden geplaatst, zonder in de weg te staan. Met zijn elegante platinumkleurige afwerking is deze prullenbak niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken of woonkamer. Met de Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 2 x 30 liter Platinum wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Met zijn ruime capaciteit, handige binnenemmers en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze prullenbak de ideale keuze voor elk gezin dat op zoek is naar een duurzame en praktische oplossing voor.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Je gebruikt alleen de Brabantia vuilniszakken in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals