Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 42 24. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 24

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green is de ideale oplossing om afval te scheiden op een eenvoudige manier. Met een totale inhoud van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De twee afzonderlijke binnenemmers van 30 liter zijn gemakkelijk uit de prullenbak te halen, waardoor je de vuilniszakken apart kunt vervangen en de prullenbak moeiteloos kunt schoonmaken. Met het Soft Touch-systeem van Brabantia open je de prullenbak met slechts een lichte druk op de deksel. Dankzij de rechthoekige vorm van de prullenbak kun je deze gemakkelijk tegen de muur of in een hoek plaatsen, waardoor hij niet in de weg staat. De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De prullenbak heeft een mooie groene kleur die een frisse en moderne uitstraling geeft aan je keuken of woonruimte. Bovendien is de prullenbak gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft hij een stevige constructie, waardoor hij lang meegaat. Kortom, met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green haal je een duurzame, gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke prullenbak in huis.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij deze prullenbak worden enkel de vuilniszakken van Brabantia gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals