Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138485. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) heb je niet alleen een prachtige prullenbak, maar ook alles wat je nodig hebt om je afval efficiënt te scheiden. Dankzij de meegeleverde vuilniszakken kun je direct aan de slag. Deze stijlvolle prullenbak maakt het scheiden van afval gemakkelijk met zijn 2 binnenemmers. Met een totale inhoud van maar liefst 60 liter is hij perfect geschikt voor een groot gezin. De 2 binnenemmers van elk 30 liter kunnen afzonderlijk worden verwijderd, zodat je de vuilniszakken apart kunt vervangen en de prullenbak eenvoudig kunt schoonmaken. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de prullenbak moeiteloos met een lichte druk op de deksel. Door zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak tegen de muur of in een hoek plaatsen, zodat hij niet in de weg staat. Hij is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een eye-catcher in je interieur. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) haal je dus niet alleen een praktische prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn ruime inhoud en handige scheidingssysteem zorgt hij ervoor dat je afval efficiënt kunt scheiden. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk in gebruik en schoon te maken. Een must-have voor ieder huish.

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis omdat je 120 zakken bij deze prullenbak krijgt. De prullenbak heeft een inhoud van 60 liter en is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt het afval eenvoudig scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt aardig wat ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals