Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 221460. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221460

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey is een perfecte keuze voor gezinnen die behoefte hebben aan een ruime prullenbak. Met zijn twee afzonderlijke binnenemmers maakt deze afvalbak het gemakkelijk om je afval te scheiden. Je kunt de binnenemmers eenvoudig loskoppelen van de bak, waardoor je de vuilniszakken afzonderlijk kunt vervangen en de prullenbak in een mum van tijd kunt schoonmaken. Wat deze prullenbak echt bijzonder maakt, is zijn rechthoekige design, waardoor hij perfect tegen de muur of in een hoek past. Dit bespaart kostbare ruimte in je keuken of bijkeuken. Bovendien wordt deze prullenbak geleverd met afvalzakken code O, zodat je meteen de juiste maat vuilniszakken bij de hand hebt. Dit betekent dat je de prullenbak direct kunt gebruiken zodra hij wordt bezorgd. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey haal je niet alleen een praktische en stijlvolle prullenbak in huis, maar ook een oplossing voor het efficiënt scheiden van afval. Geniet van het gemak dat deze prullenbak biedt en houd je keuken of bijkeuken netjes en georganiseerd.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, bijvoorbeeld plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze afvalbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals