Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138485. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) heb je niet alleen een stijlvolle prullenbak, maar ook alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het verzamelen van afval. De prullenbak wordt geleverd met maar liefst 120 vuilniszakken, zodat je voorlopig geen nieuwe zakken hoeft aan te schaffen. Deze bijzondere prullenbak maakt het scheiden van afval een fluitje van een cent dankzij de 2 binnenemmers. Met een totale inhoud van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De binnenemmers van 30 liter zijn eenvoudig uit de bak te halen, zodat je de vuilniszakken apart kunt vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoon kunt maken. Het unieke Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je de prullenbak moeiteloos kunt openen met een lichte druk op de deksel. Daarnaast heeft deze prullenbak een rechthoekige vorm, waardoor je hem gemakkelijk tegen de muur of in een hoek kunt plaatsen zonder dat hij in de weg staat. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) haal je niet alleen een praktische en duurzame oplossing in huis, maar ook een echte eyecatcher voor jouw keuken of woonkamer.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze vuilnisbak. Met een inhoud van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 aparte binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De afvalbak neemt redelijk veel ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals