Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 221484. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221484

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 liter Matt Black maakt het scheiden van afval een fluitje van een cent. Met een totale capaciteit van 60 liter is deze prullenbak ideaal voor een groot gezin. De 2 afzonderlijke binnenemmers van 30 liter kunnen gemakkelijk uit de bak worden gehaald. Hierdoor kunt u de vuilniszakken apart vervangen en de prullenbak eenvoudig schoonmaken. Dankzij het Soft Touch systeem van Brabantia opent u de prullenbak met een lichte druk op het deksel. U kunt de prullenbak tegen de muur of in een hoek plaatsen vanwege de rechthoekige vorm, zodat deze niet in de weg staat. De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 liter Matt Black is niet alleen een functionele prullenbak, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het moderne matzwarte ontwerp geeft een eigentijdse uitstraling aan elke keuken of woonkamer. De prullenbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is duurzaam en stevig. Bovendien is de prullenbak voorzien van een handige draaggreep, waardoor het legen van de emmers een eenvoudige taak wordt. Met deze prullenbak wordt afval scheiden een moeiteloze en hygiënische ervaring. Kies voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 liter Matt Black en geniet van een georganiseerd en opgeruimd huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black. 

De review over Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals