Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138867. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) ben je altijd klaar om je afval op te vangen. Deze prullenbak wordt geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je gelijk aan de slag kunt. Het handige pedaalmechanisme zorgt ervoor dat je de prullenbak kunt openen met je voet, waardoor je je handen vrij hebt. Dit maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden afval in één keer weg te gooien, terwijl de deksel schoon blijft. De Brabantia Bo Pedal Bin heeft een strak en rechthoekig design, waardoor hij perfect in jouw moderne keuken past. Bovendien neemt hij door zijn vorm weinig ruimte in beslag, omdat je hem tegen de muur kunt plaatsen. De prullenbak is voorzien van een uitneembare binnenemmer, waardoor het vervangen van de vuilniszak en het schoonmaken van de prullenbak een fluitje van een cent is. Met de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) ben je niet alleen verzekerd van een praktische en stijlvolle prullenbak, maar ook van voldoende vuilniszakken om een lange tijd vooruit te kunnen. Dankzij de meegeleverde vuilniszakken kun je direct aan de slag en hoef je je geen zorgen te maken over de juiste maat of het al dan niet scheuren van de zakken. Kortom, met deze prullenbak ben je klaar voor elke afvaluitdaging die op.

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis, want bij deze prullenbak krijg je er 120. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Door de grote omvang neemt de prullenbak aardig wat ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals