Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211300. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211300

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

De Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White is de perfecte afvalbak voor grote gezinnen en huishoudens. Met een inhoud van 60 liter kan deze prullenbak een grote hoeveelheid afval bevatten. Dankzij het eenvoudige voetpedaal kun je de prullenbak gemakkelijk openen zonder je handen te gebruiken. Dit maakt het weggooien van grote hoeveelheden afval een fluitje van een cent, terwijl de deksel schoon blijft. De strakke, rechthoekige vorm van de prullenbak zorgt ervoor dat hij perfect past in jouw moderne keuken. Bovendien neemt hij door zijn vorm minder ruimte in beslag, omdat je hem tegen de muur kunt plaatsen. De prullenbak is voorzien van een handige uitneembare binnenemmer, waardoor het vervangen van de vuilniszak en het schoonmaken van de prullenbak een fluitje van een cent is. Met de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White haal je niet alleen een praktische afvalbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kan de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Met de verwijderbare binnenemmers zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • In deze afvalbak gebruik je enkel de Brabantia vuilniszakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White. 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals