Search
Close this search box.
  1. Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black

Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211362. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211362

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black

De Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black is de perfecte oplossing voor huishoudens met veel afval. Deze prullenbak heeft een indrukwekkende inhoud van 60 liter, waardoor je zonder moeite grote hoeveelheden afval kunt weggooien. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon veel afval produceert, deze prullenbak biedt voldoende ruimte om aan al je behoeften te voldoen. Het unieke voetpedaalmechanisme maakt het openen van de prullenbak eenvoudig en handenvrij. Hierdoor kun je gemakkelijk grote hoeveelheden afval in één keer weggooien, terwijl de deksel schoon blijft. Het strakke, rechthoekige design van de prullenbak zorgt ervoor dat hij perfect in jouw moderne keuken past. Bovendien neemt de vorm van de prullenbak minder ruimte in beslag, omdat je hem tegen de muur kunt plaatsen. De Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je eenvoudig de vuilniszak vervangen en de prullenbak schoonmaken. Geen gedoe meer met het schoonmaken van de prullenbak, want met deze functie is het een fluitje van een cent. Kies voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black en geniet van een stijlvolle en efficiënte manier om je afval te beheren.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Je kunt de uitneembare vuilnisemmers gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black. 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Matt Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals