Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211447. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211447

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White is het gemakkelijker dan ooit om je afval te scheiden. Dankzij de 2 binnenemmers kun je eenvoudig bijvoorbeeld plastic of GFT-afval scheiden van het restafval. Deze binnenemmers zijn bovendien uitneembaar, zodat je de vuilniszakken snel kunt wisselen en de prullenbak makkelijk kunt schoonmaken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol is dan de andere, of wanneer er per ongeluk iets is gelekt in één van de bakken. Aan de zijkanten van de prullenbak zijn er 2 handvatten bevestigd, zodat je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen. Je opent de prullenbak met je voet, waardoor je handen vrij blijven voor het afval. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de deksel schoon blijft, aangezien je deze niet hoeft aan te raken bij het openen. Met zijn strakke witte design past de Brabantia Bo Pedal Bin perfect in elke keuken of woonkamer. Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Kortom, met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White wordt afval scheiden een fluitje van een cent!

Pluspunten
 • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer

  .

  Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval

  .

  Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
 • In deze afvalbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White. 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals