Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211461. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211461

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof kan je eenvoudig je afval scheiden. Dankzij de 2 binnenemmers is het makkelijk om bijvoorbeeld plastic of GFT afval te scheiden van het restafval. De binnenemmers zijn uitneembaar, wat betekent dat je de vuilniszakken snel kan verwisselen en de prullenbak gemakkelijk kan schoonmaken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol is dan de andere, of wanneer er per ongeluk iets gelekt is in één van de bakken. Aan de zijkanten van de prullenbak bevinden zich 2 handvatten, waardoor je de prullenbak moeiteloos kan verplaatsen. Je opent de prullenbak met je voet, waardoor je handen vrij zijn om het afval weg te gooien. Bovendien blijft de deksel schoon doordat je deze niet hoeft aan te raken bij het openen. De prullenbak is gemaakt van roestvrij staal en heeft een speciale vingerafdrukbestendige coating, waardoor vingerafdrukken geen kans maken. Dit zorgt ervoor dat de prullenbak er altijd netjes en verzorgd uitziet in jouw keuken. Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof wordt afval scheiden een eitje!

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof. 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals