Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138485. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) ben je direct klaar om je afval op te vangen, dankzij de meegeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak is ideaal voor het scheiden van plastic of GFT van het restafval, dankzij de 2 aparte binnenemmers. De binnenemmers zijn eenvoudig uitneembaar, zodat je de vuilniszakken snel kunt verwisselen en de prullenbak gemakkelijk kunt schoonmaken. Dit is vooral handig als de ene zak sneller vol is dan de andere, of als er per ongeluk iets is gelekt in één van de bakken. De Brabantia Bo Pedal Bin is niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch. Aan de zijkanten van de prullenbak bevinden zich 2 handvatten, waarmee je de prullenbak eenvoudig kunt verplaatsen. Je opent de prullenbak met je voet, zodat je handen vrij zijn voor het afval. Dit zorgt er ook voor dat de deksel schoon blijft, omdat je deze niet aanraakt bij het openen. De prullenbak heeft een stijlvol design in de kleur Platinum, wat een moderne uitstraling geeft aan elke ruimte. Met de Brabantia Bo Pedal Bin hoef je je geen zorgen te maken over het opvangen en scheiden van afval, want dit wordt allemaal gemakkelijk en hygiënisch gemaakt.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken in huis, omdat je bij deze prullenbak 120 zakken krijgt. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval eenvoudig scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De grote prullenbak neemt redelijk veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals