Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211546. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211546

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum kun je eenvoudig je afval scheiden. Deze prullenbak beschikt namelijk over 2 binnenemmers, waardoor je bijvoorbeeld plastic of GFT apart kunt houden van het restafval. De binnenemmers zijn ook nog eens uitneembaar, waardoor je de vuilniszakken snel kunt verwisselen en de prullenbak makkelijk kunt schoonmaken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol raakt dan de andere, of wanneer er per ongeluk iets is gelekt in één van de bakken. Daarnaast is de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum ontworpen met handvatten aan de zijkanten, zodat je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen. Je opent de prullenbak met je voet, waardoor je handen vrij blijven voor het afval. Dit zorgt er ook voor dat de deksel schoon blijft, omdat je deze niet hoeft aan te raken bij het openen. Met zijn elegante platinumkleurige afwerking past deze prullenbak perfect in elk interieur. Kortom, de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze prullenbak dien je uitsluitend Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum. 

De review over Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals