Search
Close this search box.
  1. Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 12 04 66. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey.

Specificaties Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 66

Omschrijving van de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Met de Brabantia 3 Wasboxen van 35 liter kun je je was op een eenvoudige manier sorteren. In dit pakket vind je 3 wasboxen in de kleuren: groen, peper zwart en grijs. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of het tijd is om een witte, gekleurde of donkere was te doen. Deze stapelbare wasboxen nemen weinig ruimte in beslag wanneer ze opgestapeld zijn, waardoor ze perfect zijn voor kleinere ruimtes zoals een studio of studentenkamer. Om ervoor te zorgen dat de vuile was uit het zicht blijft, kun je de wasmanden afsluiten met de bijgeleverde deksels. Hierdoor blijft je badkamer of wasruimte netjes en opgeruimd. De afmetingen van de wasboxen zijn 44,5 centimeter hoog en 37 centimeter diep. Dankzij de handvatten kun je ze gemakkelijk verplaatsen van je badkamer naar je wasmachine. Met de Brabantia 3 Wasboxen van 35 liter wordt het sorteren en opbergen van je was een fluitje van een cent. Je houdt je wasruimte georganiseerd en je hebt altijd alles binnen handbereik. Kies voor deze praktische en stijlvolle wasboxen en geniet van een opgeruimd huis.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey. 

De review over Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals