Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 12 04 66. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green.

Specificaties Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 66

Omschrijving van de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green

De 3 Brabantia Stapelbare wasboxen van 35 liter in de kleur Green zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met hun vierkante vorm en stevig textiel bieden ze een duurzame oplossing om je wasgoed op te bergen. De boxen hebben een handige rechte deksel, waardoor je ze gemakkelijk op elkaar kunt stapelen en ruimte kunt besparen in je wasruimte. Wat deze wasboxen echt uniek maakt, is het klepje aan de voorkant. Hierdoor kun je eenvoudig vieze kleding toevoegen zonder de hele deksel te hoeven openen. Dus als je per ongeluk een sok hebt gemist, hoef je niet de hele box te doorzoeken. Gewoon het klepje openen en je sok toevoegen. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook energie! Met de stevige handvatten aan de zijkant van de wasboxen kun je je wasgoed snel en soepel naar de wasmachine tillen. Geen gedoe meer met zware manden of onhandige tassen. En met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 47 centimeter bieden deze boxen voldoende ruimte voor al je wasgoed. Dus of je nu een groot gezin hebt of gewoon veel was hebt, deze Brabantia wasboxen zijn de perfecte oplossing om je wasruimte georganiseerd te houden.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green. 

De review over Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals