Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 12 04 42. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black.

Specificaties Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 42

Omschrijving van de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Met de Brabantia 2 Wasboxen van 35 liter - Pepper Black heb je voldoende ruimte om al je vuile was netjes op te bergen. Deze stapelbare wasboxen zijn voorzien van een vierkante, rechte deksel, waardoor je ze gemakkelijk op elkaar kunt stapelen. Met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 47 centimeter bieden deze wasboxen voldoende ruimte voor al je wasgoed. Deze handige wasboxen zijn uitgerust met stevige textielhandvatten, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen van de badkamer naar de wasmachine. Hierdoor hoef je niet langer te sjouwen met zware manden vol wasgoed. Daarnaast nemen deze stapelbare wasboxen weinig ruimte in beslag, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in je huis. Een ander voordeel van deze wasboxen is dat je met gemak je natte en droge wasgoed kunt scheiden. Zo blijft je wasgoed georganiseerd en kun je het eenvoudig sorteren voordat je het in de machine stopt. Met de Brabantia 2 Wasboxen van 35 liter - Pepper Black hoef je nooit meer te zoeken naar een plek om je vuile was op te bergen en kun je genieten van een geordende en opgeruimde wasruimte.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black. 

De review over Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals