Search
Close this search box.
  1. Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20

Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch 2609256F41. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20.

Specificaties Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20

Merk

Bosch

Fabrikantcode

2609256F41

Omschrijving van de Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20

Met het Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20 haal je het maximale uit je bouwstofzuiger zonder stofzuigerzak. Het voorfilter is speciaal ontworpen om de zuigkracht van jouw Bosch UniversalVac15 of AdvancedVac20 te verbeteren, zodat je moeiteloos al het bouwafval kunt opzuigen. Het filter voorkomt dat grotere stofdeeltjes de motor van je stofzuiger bereiken, waardoor deze langer meegaat en je minder vaak filters hoeft te vervangen. Daarnaast zorgt het Bosch Voorfilter ervoor dat je cartridgefilter minder snel vies wordt. Het voorfilter vangt namelijk het grootste deel van het stof en vuil op, waardoor je cartridgefilter langer meegaat en je minder vaak hoeft schoon te maken. Na gebruik spoel je het voorfilter eenvoudig uit onder de kraan en laat je het drogen voordat je het weer in je stofzuiger plaatst. Zo blijft je Bosch UniversalVac15 of AdvancedVac20 altijd optimaal presteren en heb je langer plezier van je bouwstofzuiger.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20. 

De review over Bosch Voorfilter voor UniversalVac15 en AdvancedVac20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals