Search
Close this search box.
  1. Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BBS611BSC. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC.

Specificaties Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BBS611BSC

Omschrijving van de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Met de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC kun je jouw appartement grondig schoonmaken, dankzij een gebruiksduur van maar liefst 35 minuten. Deze stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, zoals een grote meubelzuigmond en een afstofborstel, waarmee je gemakkelijk stofvrij kunt maken. Denk hierbij aan het reinigen van je bank en televisiemeubel. Is je laagpolige tapijt toe aan een opfrisbeurt? Schakel dan de turbofunctie in, waardoor de zuigkracht wordt verhoogd. Zo weet je zeker dat zelfs de kleinste kruimels en vuildeeltjes uit je tapijt verwijderd worden. Na het stofzuigen kun je de opvangbak eenvoudig en hygiënisch legen, zonder deze aan te hoeven raken. Dit zorgt voor een optimale hygiëne tijdens het schoonmaken. Om de stofzuiger netjes op te bergen, kun je deze eenvoudig bevestigen in de wandhouder. Zo heb je altijd een overzichtelijke en opgeruimde plek voor je steelstofzuiger. Met de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je volop genieten van een fris en schoon appartement.

Pluspunten
  • De stofzuiger is veelzijdig te gebruiken dankzij de kruimeldief, die je makkelijk loskoppelt van de steel. Met de flexibele kierenzuigmond kan je moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten stofzuigen. Je kan deze accu ook gebruiken voor je andere Bosch apparaten.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger maakt zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. In tegenstelling tot andere modellen van Bosch Unlimited ontvang je geen extra accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC. 

De review over Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals