Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCS82BL24. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

Specificaties Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCS82BL24

Omschrijving van de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 stelt je in staat om maar liefst 130 minuten lang te stofzuigen. Je ontvangt namelijk een extra accu en snellader bij de stofzuiger. Met de snellader laad je de accu binnen slechts 55 minuten op, waarna je 55 tot 65 minuten lang stof en vuil kunt opzuigen in de laagste stand. Dit is ontzettend handig, want zo kun je in één keer je hele huis stofzuigen. Zelfs de moeilijkste plekjes bereik je moeiteloos dankzij de flexibele kierenzuigmond. Ook kun je meubels stofvrij maken met het handige 2-in-1 accessoire. Wanneer de avond valt en het vuil minder goed zichtbaar is, hoef je je geen zorgen te maken. De ledverlichting in de zuigmond zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar kruimels liggen en geen enkel vuiltje mist. Na gebruik kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de wandhouder. Dit zorgt voor een opgeruimde uitstraling in je huis. De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 is niet alleen krachtig en handig in gebruik, maar zorgt er ook voor dat je efficiënt en snel kunt schoonmaken.

Pluspunten
  • Dankzij de toegevoegde batterij heeft een stofzuiger een lange gebruiksduur van 130 minuten. Op het scherm kun je belangrijke informatie zien, zoals de batterijlevensduur. De LED-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder je bed.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een geluid van 76 decibel, wat zeer luidruchtig is. Je krijgt geen mini turboborstel om dierenharen van je meubels te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24. 

De review over Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals