Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Unlimited 7 BCS711A

Bosch Unlimited 7 BCS711A Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCS711A. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Unlimited 7 BCS711A.

Specificaties Bosch Unlimited 7 BCS711A

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCS711A

Omschrijving van de Bosch Unlimited 7 BCS711A

De Bosch Unlimited 7 BCS711A is een veelzijdige steelstofzuiger die is ontworpen om het stofzuigen een stuk gemakkelijker te maken. Met zijn flexibele stang kun je eenvoudig onder je bankstel stofzuigen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. En dankzij de handige led verlichting op de vloerzuigmond, zie je geen enkel vuiltje over het hoofd, zelfs niet op donkere plekken. Deze krachtige steelstofzuiger heeft een indrukwekkende accuduur van 40 minuten en wordt geleverd met een verwisselbare accu. Wat deze stofzuiger nog handiger maakt, is dat hij gebruik maakt van het Bosch accuplatform. Dit betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor andere Bosch apparaten, zoals boormachines. Zo hoef je nooit zonder power te zitten. Naast zijn flexibiliteit en kracht, wordt de Bosch Unlimited 7 BCS711A geleverd met verschillende accessoires. Zo ontvang je een zachte afstofborstel die perfect is voor kwetsbare oppervlakken, en zelfs een toetsenbord zuigmond. Met deze zuigmond kun je gemakkelijk kruimels en stof verwijderen uit je toetsenbord en andere delicate oppervlakken. Kortom, de Bosch Unlimited 7 BCS711A is de ideale metgezel voor een moeiteloze en grondige schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • Je gebruikt de gemotoriseerde combizuigmond om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. Dankzij de kruimeldief, die je eenvoudig van de steel loskoppelt, is de stofzuiger veelzijdig in gebruik. Met de matraszuigmond kun je ook je matras stofvrij maken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de meest luide stofzuigers met een geluidsniveau van 82 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Unlimited 7 BCS711A

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Unlimited 7 BCS711A tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Unlimited 7 BCS711A. 

De review over Bosch Unlimited 7 BCS711A is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals