Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGL8SIL5. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL8SIL5

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 is een stofzuiger die ontworpen is om jouw schoonmaakervaring te verbeteren. Met een geluidsniveau van slechts 66 dB is deze stofzuiger veel stiller dan andere modellen in dezelfde prijsklasse. Dit betekent dat je kunt genieten van een vredige en rustige schoonmaakbeurt, zonder dat het lawaai van de stofzuiger je irriteert. Bij de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 ontvang je een scala aan accessoires om je te helpen bij het bereiken van zelfs de moeilijkst bereikbare plekken. De stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel, een combiborstel en een kierenzuigmond. Met de kierenzuigmond kun je gemakkelijk stof en vuil verwijderen van plinten en andere lastige plekken. Dit zorgt ervoor dat je huis na elke schoonmaakbeurt weer stralend schoon is. Daarnaast is deze stofzuiger ook zeer eenvoudig in gebruik. Met slechts één draai aan de knop kun je de zuigkracht aanpassen aan jouw behoeften. En wanneer je klaar bent met schoonmaken, kun je de accessoires gemakkelijk opbergen in de handige accessoirehouder die aan de stang is bevestigd. Zo heb je altijd alles bij de hand wanneer je het nodig hebt. En als de stofzuiger niet in gebruik is, kun je hem netjes in de parkeerstand zetten, zodat hij niet in de.

Pluspunten
  • De slang van de stofzuiger is gemaakt van textiel en gaat langer mee dan een plastic slang. Het HEPA 13-filter maakt deze stofzuiger uiterst geschikt voor mensen met een stofallergie. Met een snoer van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij de stofzuiger, waardoor deze minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5. 

De review over Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals