Search
Close this search box.
  1. Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGB8SIL1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGB8SIL1

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 onderscheidt zich van andere stofzuigers in deze serie door zijn stille werking met een geluidsniveau van slechts 66 dB. Naast de combiborstel wordt ook een parketborstel meegeleverd, die is voorzien van zachte haren die voorkomen dat je houten vloer krassen oploopt. Met de combiborstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos schoonmaken. En wanneer je extra zuigkracht nodig hebt, kun je dit eenvoudig regelen met een simpele draai aan de knop. Na het stofzuigen kun je de accessoires netjes opbergen in het handige opbergvak van de stofzuiger, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. En wanneer je klaar bent met schoonmaken, kun je de stofzuiger keurig opbergen door hem in de parkeerstand te zetten. Zo staat hij nooit in de weg en kun je hem gemakkelijk opbergen. Met de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 ben je verzekerd van een stille en efficiënte schoonmaakervaring, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en bescherming van je vloeren.

Pluspunten
  • Vanwege het HEPA 13-filter is de stofzuiger bijzonder geschikt voor mensen met een stofallergie. Met een bereik van 15 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 66 decibel.

Minpunten
  • De stofzuiger is niet geschikt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen omdat je geen turboborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1. 

De review over Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals