Search
Close this search box.
  1. Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGB8PET1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGB8PET1

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

De Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 is dé ideale stofzuiger voor huishoudens met huisdieren. Deze stofzuiger wordt geleverd met een turboborstel met ronddraaiende borstels, waardoor het verwijderen van dierenharen van de bank een fluitje van een cent wordt. Maar dat is nog niet alles! Met de meegeleverde mini-turbo borstel kun je zelfs de favoriete stoel van je kat grondig reinigen. Deze borstel is speciaal ontworpen voor meubels en zorgt ervoor dat zelfs de diepst gewortelde haren worden verwijderd. Naast de turboborstel en mini-turbo borstel, ontvang je ook een parketborstel, combiborstel en kierenzuigmond bij deze stofzuiger. Met de kierenzuigmond kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je huis schoonmaken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huis na elke schoonmaakbeurt weer helemaal schoon is. En als je extra zuigkracht nodig hebt, kun je dit eenvoudig regelen met slechts één draai aan de knop. Een ander handig kenmerk van de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 is het opbergvak in de stofzuiger. Hier kun je alle meegeleverde accessoires opbergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je ze nodig hebt. Kortom, met deze stofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een stuk gemakkelijker en efficiënter,.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de turboborstel en mini-turboborstel die inclusief zijn. Met het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 74 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1. 

De review over Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals