Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGL8X329. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL8X329

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 kun je moeiteloos verschillende vloertypen schoonmaken. Of het nu gaat om houten vloeren, harde vloeren of laagpolig tapijt, deze stofzuiger is er klaar voor. Naast de combiborstel wordt er ook een parketborstel meegeleverd, zodat je geen krassen op je kostbare houten vloer hoeft te maken. Met de combiborstel kun je gemakkelijk harde vloeren en laagpolig tapijt reinigen, waardoor je verzekerd bent van een grondige schoonmaakbeurt. Maar dat is niet alles, want met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 heb je ook de mogelijkheid om extra zuigkracht te regelen. Met slechts één draai aan de knop kun je de zuigkracht aanpassen aan jouw behoeften. Bovendien kun je tijdens het stofzuigen eenvoudig verschillende accessoires bevestigen. Met de handige kierenzuiger kun je bijvoorbeeld gemakkelijk plinten en kieren stofvrij maken. En wanneer je klaar bent, kun je de stofzuiger netjes opbergen in de parkeerstand. Met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij de verschillende borstels en accessoires heb je alles wat je nodig hebt om je hele huis grondig schoon te maken. Dus zeg maar dag tegen stof en vuil, en verwelkom een spik en span huis!

Pluspunten
  • Vanwege het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De kierenzuigmond wordt gebruikt om lastig bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen. Als gevolg van het bereik van 15 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. Zonder turboborstel is de stofzuiger minder geschikt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329. 

De review over Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals