Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGL6SIL2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2.

Specificaties Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL6SIL2

Omschrijving van de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

De Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 is een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de combiborstel kun je moeiteloos switchen tussen verschillende oppervlakken, zonder concessies te doen aan de zuigkracht. Dankzij het handige design kun je de stofzuiger eenvoudig bedienen vanaf het handvat. Boven de aan- en uitknop vind je een handig plus- en minpunt waarmee je de zuigkracht naar wens kunt aanpassen. Als de maximale zuigkracht niet voldoende is, kun je met een simpele druk op de knop overschakelen naar de turbostand. Zo kun je zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos verwijderen. Daarnaast ontvang je bij deze stofzuiger een handige uitschuifbare kierenzuigmond, waarmee je de mogelijkheden van je stofzuiger aanzienlijk vergroot. Met dit opzetstuk kun je zelfs de lastig bereikbare plekjes en je meubilair moeiteloos schoonmaken. De lange borstelhaartjes van de kierenzuigmond zorgen ervoor dat je meubels niet beschadigd raken tijdens het stofzuigen. Kortom, de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 is de ideale stofzuiger voor een grondige en efficiënte reiniging van je hele huis.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger kan als relatief stil worden beschouwd, met een geluidsniveau van 66 decibel. De parketborstel die wordt meegeleverd zorgt voor bescherming van je harde vloer tegen krassen. Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen via het handvat, waardoor bukken niet nodig is.

Minpunten
  • Het bevat geen turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2. 

De review over Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals