Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGS41POW2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2.

Specificaties Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGS41POW2

Omschrijving van de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

Met de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 heb je volledige controle over je stofzuigervaring. Dankzij het handige handvat kun je eenvoudig de zuigkracht aanpassen en de stofzuiger uitzetten. Geen gedoe meer met bukken of zoeken naar knopjes op de stofzuiger zelf. Bovendien kun je de pistoolgreep gemakkelijk loskoppelen van de steel, zodat je moeiteloos kruimels van de ontbijttafel kunt opzuigen. Om ervoor te zorgen dat je elk oppervlak in huis grondig kunt reinigen, wordt de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 geleverd met een meubelzuigmond. Hiermee kun je gemakkelijk de bank of traptreden schoonmaken. Daarnaast zijn er 2 hoofdborstels inbegrepen, waardoor deze zakloze stofzuiger geschikt is voor alle vloertypes, met uitzondering van kwetsbaar laminaat. Voor een diepe reiniging van je tapijt is er zelfs een turboborstel met een ronddraaiende middenborstel. Zo worden zelfs de diepste vezels van je tapijt grondig gereinigd. Voor de overige vloertypes ontvang je een omschakelbare combiborstel, zodat je altijd het beste resultaat behaalt. Met de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 wordt stofzuigen een fluitje van een cent. De gebruiksvriendelijke bediening, de handige accessoires en de krachtige prestaties maken deze stofzu.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel tapijt, dierenharen als niet-kwetsbare harde vloeren op met de bijgeleverde combi- en turboborstel. Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen vanaf het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. De stofzuiger heeft een stofopvangcapaciteit van 2 liter, wat ruimer is dan de meeste zakloze stofzuigers.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers, met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2. 

De review over Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals