Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGLS4POW2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2.

Specificaties Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGLS4POW2

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

De Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 is een indrukwekkende stofzuiger die jouw vloeren moeiteloos schoonmaakt. Of je nu tapijt, tegels of parket hebt, deze stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes. Het wordt geleverd met een handige turboborstel die speciaal is ontworpen om vuil uit tapijt te verwijderen. Met zijn ronddraaiende borstelharen dringt hij diep door in de vezels en neemt hij elk vuiltje mee. Zo blijft je tapijt heerlijk fris en vrij van stof. Naast de turboborstel ontvang je ook een parketborstel, perfect voor het stofzuigen van harde vloeren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je vloer beschadigd raakt, want de borstel is gemaakt van zacht materiaal dat je vloer met zorg behandelt. En dankzij het lange snoer van 8 meter hoef je tijdens het stofzuigen niet steeds van stopcontact te wisselen. Bovendien heeft deze stofzuiger een handige parkeerfunctie, waardoor je hem netjes kunt opbergen wanneer je klaar bent. Met de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 wordt stofzuigen een fluitje van een cent en houd je je huis moeiteloos schoon en fris.

Pluspunten
  • Met de parketborstel stofzuig je houten en kwetsbare vloeren zonder krassen te maken. Dankzij het bereik van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Met de turboborstel stofzuig je hoogpolig tapijt en verwijder je dierenharen gemakkelijk dankzij de draaiende borstelharen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 75 decibel. De stofzuiger heeft geen compartiment voor kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2. 

De review over Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals