Search
Close this search box.
  1. Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGLS4HYG2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2.

Specificaties Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGLS4HYG2

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 is een ideale stofzuiger voor mensen met allergieën, dankzij het HEPA 15 filter dat maar liefst 99,995% van alle stofdeeltjes filtert. Met deze stofzuiger bedien je eenvoudig de zuigkracht en schakel je hem gemakkelijk aan en uit via het handvat. Bij aankoop van deze stofzuiger ontvang je niet alleen een combiborstel voor zowel harde als zachte vloeren, maar ook een speciale parketborstel. Deze parketborstel is perfect voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, zoals laminaat, en is afgewerkt met zacht materiaal, zodat er geen krassen achtergelaten worden. Een ander handig kenmerk van deze stofzuiger is het lange snoer van 8 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen tijdens het stofzuigen. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een handige parkeerfunctie, zodat je hem netjes kunt opbergen wanneer je klaar bent. Met de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 geniet je dus niet alleen van een grondige reiniging en optimale hygiëne, maar ook van gebruiksgemak en handige extra's.

Pluspunten
  • De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 15 filter. Je harde vloer wordt beschermd tegen krassen door de meegeleverde parketborstel. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij de reikwijdte van 10 meter.

Minpunten
  • Je krijgt geen turbo opzetstuk, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen. Er is geen optie om de accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2. 

De review over Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals