Search
Close this search box.
  1. Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGBS4PET1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1.

Specificaties Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGBS4PET1

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

De Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 is dé ideale stofzuiger voor huishoudens met huisdieren. Met de speciale turboborstel verwijder je moeiteloos alle dierenharen dankzij de roterende borstelharen. Maar dat is niet alles! Bij deze stofzuiger ontvang je ook een handige kierenzuigmond, waarmee je na een gezellige filmavond eenvoudig alle chipskruimels van de bank kunt verwijderen. Bovendien is het wisselen van de opzetstukken een fluitje van een cent. De combiborstel die bij de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 wordt geleverd, is geschikt voor elk type vloer. Of je nu harde vloeren, tapijt of zelfs parket hebt, deze stofzuiger is er klaar voor. En met een snoerlengte van maar liefst 8 meter geniet je van een actieradius van 10 meter. Dit betekent dat je tijdens het stofzuigen niet steeds hoeft te wisselen van stopcontact. Daarnaast kun je de stofzuiger eenvoudig bedienen met je voet, om hem aan of uit te zetten. En dankzij de handige parkeerfunctie kun je de stofzuiger netjes opbergen wanneer je klaar bent.

Pluspunten
  • De combiborstel is geschikt voor alle soorten vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijk, zelfs uit tapijt. Dankzij de lange snoerlengte heb je een bereik van 10 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te veranderen. Met de kierenzuigmond kun je ook bij lastig bereikbare plekken komen.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Er is geen optie om de accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1. 

De review over Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals