Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGS7RCL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL.

Specificaties Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGS7RCL

Omschrijving van de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

De Bosch Serie 8 Relaxx'x Ultimate BGS7RCL is een innovatieve stofzuiger die een rustige en moeiteloze schoonmaakervaring biedt. Met zijn geavanceerde geluiddempende onderdelen produceert deze stofzuiger slechts 68 decibel aan geluid, waardoor je kunt genieten van een vredige omgeving terwijl je al het stof en vuil moeiteloos verwijdert. Met het HEPA-13 filter van deze stofzuiger hoef je je geen zorgen te maken over vervelende klusjes. Met een simpele draai aan de knop reinig je het filter moeiteloos, zonder het met water te hoeven wassen. Dankzij slimme sensoren ontvang je altijd tijdig een seintje wanneer het filter gereinigd moet worden, waardoor je ervoor zorgt dat je stofzuiger altijd optimaal presteert. De Bosch Serie 8 Relaxx'x Ultimate BGS7RCL wordt geleverd met een extra stille combiborstel, waarmee je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos kunt reinigen. Daarnaast is er ook een parketborstel inbegrepen, speciaal ontworpen voor kwetsbare houten vloeren. Met het handige 3-in-1 accessoire kun je zelfs kieren en meubels moeiteloos schoonmaken. En met een grote stofbak van 3 liter hoef je je geen zorgen te maken over frequente legingen. Het legen van de stofbak is eenvoudig en hygiënisch, waardoor je al het vuil gemakkelijk in de.

Pluspunten
  • Doordat de stofzuiger vervaardigd is uit geluiddempende componenten, produceert hij niet veel geluid. De stofzuiger geeft een signaal wanneer je het HEPA 13-filter moet schoonmaken, wat je doet door aan de knop te draaien. Met de parketborstel stofzuig je naast harde vloeren en laagpolig tapijt ook delicate houten vloeren.

Minpunten
  • Omdat je geen turboborstel ontvangt, zal je merken dat je dierenharen en vuil minder eenvoudig uit tapijt kunt verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL. 

De review over Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals