Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCHF2MX16. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs.

Specificaties Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCHF2MX16

Omschrijving van de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs is een geweldige toevoeging aan jouw schoonmaakroutine. Deze krachtige steelstofzuiger is perfect voor het reinigen van harde vloeren en laagpolig tapijt. Met zijn draaiende borstel trilt hij diepliggend vuil los, zodat het gemakkelijk opgezogen kan worden in de stofbak met een inhoud van 0,4 liter. Maar deze stofzuiger biedt nog meer! Dankzij de afneembare kruimelzuiger kun je ook moeiteloos kleine schoonmaakklusjes aanpakken. Hierdoor kun je zelfs de lastig bereikbare plekken schoonmaken, waar je normaal gesproken niet goed bij kunt komen met de brede zuigmond. De smalle zuigmond is ideaal voor het reinigen van de ruimtes tussen de kussens van de bank en het stofvrij maken van plinten. Daarnaast beschikt de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs over een krachtige 16 volt li-ion accu, waardoor je maar liefst 40 minuten lang kunt stofzuigen zonder onderbrekingen. Zo kun je niet alleen de benedenverdieping grondig schoonmaken, maar ook direct de bovenverdieping meepakken. Deze steelstofzuiger is echt een must-have voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie bij het schoonmaken.

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg handig in gebruik dankzij de kruimeldief, die eenvoudig los te koppelen is van de steel. Geschikt voor het verwijderen van dierenharen dankzij de draaiende borstels. Binnen slechts 5 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en gereed voor gebruik.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van delicate vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs. 

De review over Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals