Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCHF220B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart.

Specificaties Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCHF220B

Omschrijving van de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart is een fantastische steelstofzuiger die perfect is voor het reinigen van harde vloeren en laagpolig tapijt. Met zijn draaiende borstel, kan deze stofzuiger zelfs het meest diepliggende vuil lostrillen en vervolgens opvangen in de ruime stofbak met een inhoud van 0,4 liter. Het beste van alles is dat je voor kleinere schoonmaakklusjes de afneembare kruimelzuiger kunt gebruiken. Dit betekent dat je zelfs op moeilijk bereikbare plekjes kunt komen waar de brede zuigmond niet bij kan. Met de smalle zuigmond kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de ruimtes tussen de kussens van je bank schoonmaken en de plinten stofvrij maken. De krachtige 20 volt li-ion accu zorgt voor een indrukwekkende gebruiksduur van maar liefst 44 minuten. Dit betekent dat je niet alleen de benedenverdieping kunt schoonmaken, maar ook direct door kunt gaan naar de bovenverdieping zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu. Met de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je elke ruimte in je huis moeiteloos stofvrij maken.

Pluspunten
  • De stofzuiger heeft veel gebruiksmogelijkheden dankzij de afneembare kruimeldief, die je eenvoudig van de steel loskoppelt

    .

    Het is geschikt voor het opzuigen van dierenharen vanwege de draaiende borstels

    .

    Met een accuvermogen van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in dezelfde prijsklasse.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart. 

De review over Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals