Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGL7EXCL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL.

Specificaties Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL7EXCL

Omschrijving van de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Met de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL maak je moeiteloos je harde of houten vloeren schoon, zonder dat je telkens van stopcontact hoeft te wisselen. Het snoer van deze stofzuiger is namelijk ruim 9 meter lang, wat langer is dan de meeste andere stofzuigers op de markt. Dit betekent dat je met gemak de hele hal en woonkamer kunt stofzuigen zonder onderbreking. Bij deze stofzuiger ontvang je niet alleen een combiborstel, maar ook een speciale parketborstel. Deze parketborstel is ideaal als je thuis laminaat of een parketvloer hebt, omdat deze borstel krassen voorkomt. Zo kun je jouw vloeren grondig reinigen zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Daarnaast is de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL voorzien van een HEPA 13-filter, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgevangen. Dit maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie, omdat het allergenen en vuil effectief uit de lucht verwijdert. Met de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL ben je verzekerd van een krachtige en betrouwbare stofzuiger die geschikt is voor alle soorten harde vloeren. Dankzij het lange snoer, de parketborstel en het HEPA 13-filter is dit de ideale keuze voor een grondige en allergievrije reiniging van je woning.

Pluspunten
  • De meegeleverde parketborstel beschermt jouw harde vloer tegen krassen. Met de HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Met een snoer van 9,3 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel mee, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het reinigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger weegt 7,7 kilo en is daardoor relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL. 

De review over Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals