Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch BGC21X300

Bosch BGC21X300 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGC21X300. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch BGC21X300.

Specificaties Bosch BGC21X300

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGC21X300

Omschrijving van de Bosch BGC21X300

De Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 is een innovatieve stofzuiger die ervoor zorgt dat je altijd optimaal kunt schoonmaken. Met het unieke systeem dat vuil van de luchtstroom scheidt, behoudt deze stofzuiger zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol begint te raken. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een grondige en efficiënte reiniging, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verlies van zuigkracht. Wat deze stofzuiger nog specialer maakt, is het HEPA13-filter. Dit geavanceerde filter vangt maar liefst 99,95 procent van alle stofdeeltjes op, zodat deze niet weer terug je huis in worden geblazen. En het beste van alles is dat je het filter eenvoudig kunt schoonmaken onder de kraan, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale luchtkwaliteit in je woning. De Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 is niet alleen krachtig en effectief, maar ook zeer veelzijdig. Met de handige combiborstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos schoonmaken. Bovendien kun je de zuigkracht moeiteloos aanpassen met behulp van de handige draaiknop, waardoor je altijd grondig kunt stofzuigen, ongeacht het oppervlak. De stofbak heeft een royale capaciteit van 2 liter, waardoor je minder vaak hoeft te legen. En wanneer je klaar bent met schoonmaken,.

Pluspunten
  • Omdat de stofzuiger vuil scheidt van de luchtstroom, behoudt hij zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol is. Het HEPA13-filter vangt 99,95 procent van de stofdeeltjes op, waardoor de uitgeblazen lucht schoon is. Met de combiborstel kun je vuil en stof verwijderen van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt.

Minpunten
  • De stofzuiger is niet geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen omdat je geen parket- en turboborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch BGC21X300

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch BGC21X300 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch BGC21X300. 

De review over Bosch BGC21X300 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals