Search
Close this search box.
  1. Bosch BGC21POW1

Bosch BGC21POW1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BGC21POW1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch BGC21POW1.

Specificaties Bosch BGC21POW1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGC21POW1

Omschrijving van de Bosch BGC21POW1

Bij de Bosch Serie 4 ProPower BGC21POW1 krijg je niet één, maar twee hoofdborstels! Hierdoor is deze stofzuiger echt geschikt voor bijna alle soorten vloeren. Met de combiborstel kun je gemakkelijk niet-kwetsbare harde vloeren schoonmaken, terwijl de turboborstel speciaal is ontworpen om tapijt en dierenharen grondig aan te pakken. De ronddraaiende middenborstel van de turboborstel reinigt diep in de vezels van je tapijt en verwijdert moeiteloos alle haren. Daarnaast ontvang je ook nog een handig combinatieaccessoire bestaande uit een kieren- en meubelzuigmond. Met de kierenzuigmond kun je gemakkelijk tussen kieren en spleten stofzuigen, terwijl de meubelzuigmond perfect is voor het schoonmaken van de bank. En als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger netjes opbergen met behulp van de speciale clip. Deze clip bevestig je aan de achterkant van de stofzuiger, zodat je de slang en stang eromheen kunt wikkelen. Zo blijft alles netjes georganiseerd en heb je geen gedoe meer met rondslingerende onderdelen.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt met gemak op en verwijdert dierenharen efficiënt met de parket- en turboborstel. Ook je meubels, plinten en kieren zijn gemakkelijk schoon te maken met het meegeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire, bestaande uit een zachte afstofborstel, kieren- en meubelzuigmond. Dankzij de klem voor de slang kun je de stofzuiger compact opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 4,7 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch BGC21POW1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch BGC21POW1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch BGC21POW1. 

De review over Bosch BGC21POW1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals