Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCH86SIL1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1.

Specificaties Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCH86SIL1

Omschrijving van de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je een fantastische steelstofzuiger in huis die garant staat voor uitstekende prestaties en een langdurig gebruik. Deze steelstofzuiger is ontworpen om te concurreren met traditionele stofzuigers, en hij doet dat met gemak. Wat deze stofzuiger onderscheidt, is zijn compacte formaat en lichte gewicht, waardoor hij moeiteloos door het hele huis mee te nemen is. De Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 biedt je de keuze uit maar liefst 3 verschillende standen. Of je nu te maken hebt met lichte vervuiling of normale vervuiling, er is altijd een geschikte stand voor jou. En als je wat extra kracht nodig hebt, schakel je gewoon de turbostand in. De borstels in de zuigmond draaien dan op hoge snelheid rond, waardoor zelfs diepliggend vuil moeiteloos wordt verwijderd. Hierdoor is deze steelstofzuiger ook perfect geschikt voor het reinigen van tapijten. Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je niet alleen een krachtige steelstofzuiger in huis, maar ook een stijlvolle en efficiënte schoonmaakhulp. Dankzij zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt deze stofzuiger voor een moeiteloze en grondige reiniging van elk oppervlak. Of je nu hardhouten vloeren, tegels of tapijten hebt, deze steelstofzuiger kan het alle.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. - Geschikt voor het opzuigen van dierenharen en grof tapijt dankzij de bijgevoegde turboborstel. Lange gebruiksduur van 60 minuten zodat je ononderbroken de klus afmaakt. - Met een batterijduur van 60 minuten kun je de klus zonder onderbreking afronden. Met een accuspanning van 28 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. - Deze stofzuiger is krachtiger dan andere in dezelfde prijsklasse, met een accuspanning van 28 volt.

Minpunten
  • Heeft geen ingebouwde kruimeldief of bijgeleverde accessoires, dus alleen geschikt voor het stofzuigen van de vloer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1. 

De review over Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals