Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Bosch BCH85N. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

Specificaties Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCH85N

Omschrijving van de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is een krachtige steelstofzuiger die het hardnekkigste vuil moeiteloos verwijdert. Met zijn hoge zuigkracht is geen vuiltje veilig. De speciale borstels van het ProAnimal mondstuk draaien op hoge snelheid rond, waardoor zelfs diepliggend vuil en dierenharen losgemaakt worden, zelfs uit hoogpolig tapijt. Deze handige steelstofzuiger biedt maar liefst 3 verschillende standen om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. De eerste stand is perfect voor lichte vervuiling, terwijl de tweede stand ideaal is voor reguliere vervuiling. Deze instellingen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 45 minuten onafgebroken stofzuigen. En als de accu leeg is, laadt de steelstofzuiger zich in slechts 6 uur weer volledig op. Tijdens het opladen kun je de stofzuiger netjes in de parkeerstand plaatsen, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Met de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N haal je een veelzijdige en krachtige stofzuiger in huis. Hij maakt niet alleen grondig schoon, maar heeft ook een stijlvol design en is handig in gebruik. Maak je huis schoon met gemak en geniet van een frisse en stofvrije omgeving.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. Dankzij de parkeerstand zet je de steelstofzuiger netjes en gemakkelijk weg. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de turboborstel die bijgevoegd is. Met een spanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in dezelfde prijsklasse. Dankzij de parkeerstand kan je de steelstofzuiger keurig en gemakkelijk opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft geen ingebouwde kruimelzuiger of bijgeleverde accessoires. Met een geluidsniveau van 78 decibel is deze steelstofzuiger relatief luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N. 

De review over Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals